Bun venit pe www.apipaul.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Apicola Paul se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Prin utilizarea acestui Site și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.

Informații colectate

Atunci când accesați sau utilizați Site-ul nostru, putem colecta următoarele tipuri de informații:

  1. Informații personale: Inclusiv nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail etc., pe care le furnizați în timpul procesului de comandă.
  2. Informații de plată: Detalii privind metodele de plată și tranzacțiile.
  3. Informații de navigare: Detalii despre modul în care utilizați Site-ul nostru, cum ar fi paginile pe care le vizitați și acțiunile pe care le întreprindeți.

Cum folosim informațiile

Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale în scopurile următoare:

  1. Procesarea comenzilor: Pentru a procesa și livra produsele sau serviciile comandate.
  2. Comunicare: Pentru a vă informa cu privire la starea comenzilor sau pentru a vă oferi asistență în legătură cu produsele sau serviciile noastre.
  3. Personalizare: Pentru a adapta experiența dvs. pe Site în funcție de preferințele dvs.
  4. Marketing și promovare: Pentru a vă trimite informații despre produsele, ofertele speciale sau noutățile noastre, cu acordul dvs. prealabil.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.

Partajarea informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale altor părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor prevăzute în prezenta Politică de Confidențialitate.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale. Pentru orice întrebări sau solicitări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail].

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în mod periodic. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea continuă a Site-ului după modificări constituie acceptarea acestora.

Contact

Pentru întrebări sau preocupări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [ [email protected] ].

Această Politică de Confidențialitate a fost ultima actualizată la [05.12.2023].